Cataloage

Gifts Catalogue 2018

Gifts and More 2018 este unul din cele mai complete cataloage, ce imbina perfect produsele promotionale adresate atat bugetelor low cost, cat si celor medii. Cu o paleta extrem de larga de culori si o gama variata de produse, dintre care peste 30% sunt articole noi, Gifts Catalog este un real sprijin in pregatirea campaniilor promotionale. Dispune de stocuri mari updatate constant, servicii de persoanlizare rapide si la o calitate exceptionala, precum si termene extrem de scurte de livrare in tara.

deschide
XD 2018

Asa cum ne-a obisnuit deja, XD este imbinarea perfecta intre design, functionalitate si protectia mediului. Sunt produse cu un nivel de captare a atentiei deosebit, calitatea acestora reflectand imaginea celui (brandului) care le ofera, aspect important in crearea relatiei de lunga durata intre parteneri. Compania a investit bugete uriase in dezvolatera articolelor XD pentru a obtine produse ECO ce incurajeaza protectia mediului, acesta fiind un element esential pentru anii ce vor urma.

 

 

deschide
Excursion  2018

Excursion 2018 - descopera noua colectie de cani 'glazurate' in culoare pantone si logo 'sand blasting'. 

deschide
OBJETS 2018

Electronice, ceasuri, electrocasnice mici de bucatarie, decoratiuni, veselă ... O mulÈ›ime de noutăți, pentru a finaliza o colecÈ›ie fundamentala  în lumea de cadouri promotionale.

Catalogul Objets 2018 reconfirmă poziÈ›ia de lider pe piata distribuitorilor de obiecte promotionale  in domeniul produselor electronice È™i electrocasnice. Dintre cele mai cunoscute branduri  amintim: brands Clipsonic Technology, DomoClip, Kitchen Artist, Newave, Lulu Castagnette, Izen, Freeline È™i Xtime la care se adauaga de curand si  Essential Deco, ce completeaza  oferta pentru articole de design interior.  

deschide
Porceline 2018

Este unul dintre cele mai interesante cataloage de ceramica si sticla de pe piata, avand o gama extrem de variata de produse de top si cu design modern, plusul fiind adus de metodele inovative de imprimare. Asa se poate descrie, cat mai simplu, catalogul Porcelaine 2018!

Dream Pen 2018

DREAM PEN 2018, catalogul tau de pixuri personalizate.

deschide
BE CREATIVE 2018

Be Creative 2018 - Produse 100% personalizate! Unice, creative si accesibile.

deschide
Incentive Gifts 2015

2015 INCENTIVE GIFTS oferă peste 300 de produse din categoria gadget-urilor, potrivite ca articole premium, obiecte promoÈ›ionale, cadouri de sfârÈ™it de an sau doar ca un simplu gest de apreciere față de clienÈ›ii tăi.

Produsele  marcate cu logo-ul PSL sunt produse patentate  pe care nu le vei găsi nicăieri altundeva, mai mult, sunt realizate sub ISO9001: 2008 È™i ISO 14001: 2004, aratand astfel preocuparea deosebită pentru calitate.

deschide
Reflects 2018

Reflects 2018.

deschide
BIC 2018

BIC 2018

deschide
Sweets Christmas selection 2015

Sweets Christmas selection 2018

deschide
Promotion Line 2014

Promotion for life 2018 - lunch box, tavi, pahare, Imould, produse Eco realizate din plastic in termene de stoc.

deschide
T-shirt Europe 2015

T-shirt Europe 2015, catalogul tau de textile cu o gama variata de produse si branduri: ANVIL, GILDAN, SOL'S, KARIBAN, PROACT, KI mood, K-act, REGATTA Professional, BEAR DREAM, OLIMA, STORMTECH Performance.

deschide
Sweets 2014

Sweets 2015

deschide