Cataloage

Gift inspiration book 2020

Gift inspiration book 2020 este unul din cele mai complete cataloage, ce imbina perfect produsele promotionale adresate atat bugetelor low cost, cat si celor medii. Cu o paleta extrem de larga de culori si o gama variata de produse, dintre care peste 30% sunt articole noi, Gifts Catalog este un real sprijin in pregatirea campaniilor promotionale. Dispune de stocuri mari updatate constant, servicii de persoanlizare rapide si la o calitate exceptionala, precum si termene extrem de scurte de livrare in tara.

deschide
Collection 2020

Collection 2020 sau 'Selling together!' - poate unul dintre cele mai complete catalaoge de pe piata, avand biroul in Olanda & termen de livrare de aproximativ 3-4 zile lucratoare.

deschide
H¡ Idea 2019

hi¡dea - ne propune o gama variata de produse promotionale, garantia fiind data de anul in care si-au inceput activitatea - 1944 . Cu sediul în Coimbra, compania  este prezenta pe 3 continente cu un portofloiu de clienti din peste 80 de tari. În prezent, cu peste 800 de angaja?i, compania are birouri la Madrid, Barcelona, Var?ovia, Brno, Praga ?i Sao Paulo, precum ?i un birou de achizi?ii în Shanghai ?i unit??i de afaceri în Paris, Lyon, Bordeaux, Colonia, Amsterdam, Bologna , Roma, Napoli, Milano, Belgrad, Reading ?i Göteborg. Termenul de livrare momentan este de 6 zile lucrataore, urmand ca din 2020 sa il reduca la 2-3 zile lucrataore.

deschide
XD 2020

Asa cum ne-a obisnuit deja, XD este imbinarea perfecta intre design, functionalitate si protectia mediului. Sunt produse cu un nivel de captare a atentiei deosebit, calitatea acestora reflectand imaginea celui (brandului) care le ofera, aspect important in crearea relatiei de lunga durata intre parteneri. Compania a investit bugete uriase in dezvolatera articolelor XD pentru a obtine produse ECO ce incurajeaza protectia mediului, acesta fiind un element esential pentru anii ce vor urma.

 

 

deschide
Blue Colection 2020

Blue Colection 2020 - de la pixuri cu stil pana la notesuri si gadget-uri premium. Termen de livrare: apx 4 zile lucratoare.

Promotional Products & More 2020

Catalogul CrisMa 2020 detine pe langa produse promotionale generale si produse proprii, cu design inregistrat - Ferraghini (brand exclusiv), Mark Twain, The Marina, 7Ceramics si CrisMa. Peste 90% din produsele comandate sunt eliberate in 24 de ore din depozitul din Ungaria si ajung in Romania in 2 zile lucratoare. In cazul in care produsul comandat se afla pe stoc international, acesta poate ajunge in apx 5 zile lucratoare.

deschide
OBJETS 2019

Electronice, ceasuri, electrocasnice mici de bucatarie, decoratiuni, vesela ... O multime de noutati, pentru a finaliza o colectie fundamentala  în lumea de cadouri promotionale.

Catalogul LIVOO 2019 reconfirma pozitia de lider pe piata distribuitorilor de obiecte promotionale  in domeniul produselor electronice È™i electrocasnice. Dintre cele mai cunoscute branduri  amintim: brands Clipsonic Technology, DomoClip, Kitchen Artist, Newave, Lulu Castagnette, Izen, Freeline È™i Xtime la care se adauaga de curand si  Essential Deco, ce completeaza  oferta pentru articole de design interior.  

deschide
Porceline 2019

Este unul dintre cele mai interesante cataloage de ceramica si sticla de pe piata, avand o gama extrem de variata de produse de top si cu design modern, plusul fiind adus de metodele inovative de imprimare. Asa se poate descrie, cat mai simplu, catalogul Porcelaine 2019!

deschide
Koziol Collection  2019

Produsele KOZIOL reprezinta solutii contemporane si design premiat, realizate 100% in Germania. Vizualizati cele mai recente colectii in catalogul KOZIOL. Noua colectie ORGANIC combina toate avantajele plasticului cu proprietatile celulozei naturale: ecologice, durabile, reutilizabile, sigure pentru alimente, reciclabile si garantate fara formaldehida sau BPA.

deschide
Dream Pen 2020

DREAM PEN 2020, catalogul tau de pixuri personalizate 100%: imprimare 360º policromie, clips in forma speciala, productie 100% EU - livrare aprox 2 saptamani de la comanda.

deschide
BE CREATIVE 2019

Be Creative 2020 - Produse 100% personalizate! Unice, creative si accesibile. Termen de livrare intre 2 si 3 saptamani.

Reflects 2018

Reflects 2018.

deschide
BIC 2020

BIC 2020

Promotion Line 2014

Promotion for life 2018 - lunch box, tavi, pahare, Imould, produse Eco realizate din plastic in termene de stoc.

deschide
T-shirt Europe 2015

T-shirt Europe 2015, catalogul tau de textile cu o gama variata de produse si branduri: ANVIL, GILDAN, SOL'S, KARIBAN, PROACT, KI mood, K-act, REGATTA Professional, BEAR DREAM, OLIMA, STORMTECH Performance.

deschide
Sweets 2014

Sweets 2015

deschide