Cataloage

More than gifts - 2024

More than gifts - 2024

deschide
Changing the way we give - 2024

Changing the way we give - 2024

Asa cum ne-a obisnuit deja, XD este imbinarea perfecta intre design, functionalitate si protectia mediului. Sunt produse cu un nivel de captare a atentiei deosebit, calitatea acestora reflectand imaginea celui (brandului) care le ofera, aspect important in crearea relatiei de lunga durata intre parteneri. Compania a investit bugete uriase in dezvolatera articolelor XD pentru a obtine produse ECO ce incurajeaza protectia mediului, acesta fiind un element esential pentru anii ce vor urma. Termen de livrare: 1-2 zile lucratoare.

deschide
Catalog Blue Collection 2023

Catalog Blue Collection 2023

deschide
A collection of bestsellers brands 2024

Clipper 2024

Sustainable Collection 2024

 

deschide
Catalog Hi!dea 2024

Catalog Hi!dea 2024

hi!dea - ne propune o gama variata de produse promotionale, garantia fiind data de anul in care si-au inceput activitatea - 1944 . Cu sediul în Coimbra, compania  este prezenta pe 3 continente cu un portofloiu de clienti din peste 80 de tari. În prezent, cu peste 800 de angajati, compania are birouri la Madrid, Barcelona, Varsovia, Brno, Praga si Sao Paulo, precum si un birou de achizitii în Shanghai si uniti de afaceri în Paris, Lyon, Bordeaux, Colonia, Amsterdam, Bologna , Roma, Napoli, Milano, Belgrad, Reading si Göteborg. Termen de livrare: 2-3 zile lucratoare.

deschide
Cool 2024

Cool 2024

 Produse 100% personalizate! Unice, creative si accesibile. Termen de livrare intre 1-3 zile lucratoare.

deschide
Livoo 2023

Electronice, ceasuri, electrocasnice mici de bucatarie, decoratiuni, vesela ... suntem foarte mandri sa va prezentam noul catalog LIVOO 2023.Anul acesta am ales sa va oferim un catalog sub tema ‚Matisse’, un artist renumit pentru expresionismul sau si culorile sale stralucitoare in concordanta cu viziunea noastra pentru acest nou an. De asemenea, ne-am revizuit gamele de produse prin electronice inovatoare, o gama speciala dedicata lucrului la distanta,accesorii de bucatarie, o gama noua de produse destinate sanatatii si igieneigame ecologice si multe altele. Livoo este angajat de mai bine de doi ani la o abordare CSR(Corporate social responsibility)  pentru a reduce impactul sau ecologic, avand o politica stricta de tratare a deseurilor - plasticul din ambalajul este eliminat.  Certificat cu clasa Silver Ecovadis, compania noastra isi implementeaza zilnic strategia CSR pentru a se imbunatati si ofera cea mai buna garantie posibila. Multumita acestui rezultat, compania noastra se situeaza printre 30% dintre cele mai bine cotate IMM-uri de catre EcoVadis. Termen de livrare: 4-5 zile lucratoare

deschide
Macma 2024

Macma 2024

Sustainable Promotional Products 2024

deschide
Promotion Tops 2024

Promotion Tops 2024

Inspirion GmbH este membru al Grupului Melchers, o companie comerciala cu o istorie de 200 de ani. Cheia succesului lor din ultimele doua secole se regaseste in 3 principii principale: Independenta, fiabilitate si loialitate fata de clienti si parteneri de afaceri. Unul dintre numeroasele domenii in care isi desfasoara activitatea compania este distribuirea de cadouri promotionale. De la infiintare compania a crescut constant nu numai in Europa, ci si in intreaga lume. Termen de livrare: 2-3 zile lucratoare.

deschide
Catalog Colorisimo

Catalog Colorisimo 

deschide
Stanley Stella - 2024

Stanley Stella - Colectia 2024

deschide
Catalog ID - 2024

Catalog ID - 2024 - Quality wear for a 1000 jobs

deschide
Malfini 2024

Malfini 2024

MALFINI® - iti doresti produse de calitate si usor de personalizat? Aceasta colectie poate fi prima alegere. Fiind o colectie reprezentativa, aceasta contine o varietate de croieli, culori si materiale. MALFINI Premium - o linie de inalta calitate, exclusiv proiectata, care utilizeaza cele mai bune materiale si culori rafinate. Aceasta colectie include tricouri din bumbac superior, SUPIMA®, si un model de halat de baie din fibra de bambus. PICCOLIO® - un brand energic ce utilizeaza croieli simple si vibrante, precum si culori vesele. Rupeti usor eticheta de pe tricouri si faceti din acestea un suport perfect al unui brand sau mesaj arbitrar. RIMECK® - este colectia de echipamente rezistente pentru munca. Folosim materiale speciale, cum ar fi CORDURA®, cu certificare garantata, pentru confectionarea pantalonilor, salopetelor si a altor articole de exterior. Livrare: 2-3  ziile lucratoare.

deschide
Roly 2023

Catalog general Roly 2023 - Colectia generala de textile oferita de Roly pentru anul 2023. 

deschide
James & Nicholson 2024

James & Nicholson 2024

deschide
Best of Bags 2024

Best of Bags 2024

Halfar, castigator al premiului „Sustainable Company of the year" decernat de catre PSI, este o companie cu grija pentru mediu, materialele folosite si mai ales client. Rucsacii si gentile ofera calitate si siguranta, materialele folosite fiind in concordanta cu directivele europene. Produsele sunt testate inclusiv din punct de vedere al proprietatilor fizico-mecanice, precum si a durabilitatii materialelor (de exemplu, rezistenta la decolorare sau rezistenta la greutate). Compania produce atat produse pentru zona de materiale promotionale, dar si pentru alte industrii cum ar fi cel medical, al constructiilor, sportiv si nu numai. In 2020 a fost declarat castigator al premiului „Promotional Gift Award” pentru gama Halfar Fast Lane, imprimare rezistenta la abraziune, fara solventi, fara mercur si plumb. Termen de livrare: 3-5 zile lucratoare.

deschide
Jaguar

Colectia Jaguar 

deschide
Koziol 2024

Koziol 2024

Produsele KOZIOL reprezinta solutii contemporane si design premiat, realizate 100% in Germania. Vizualizati cele mai recente colectii in catalogul KOZIOL. Noua colectie ORGANIC combina toate avantajele plasticului cu proprietatile celulozei naturale: ecologice, durabile, reutilizabile, sigure pentru alimente, reciclabile si garantate fara formaldehida sau BPA.

deschide
Catalog dulciuri 2024

Catalog dulciuri 2024

Bomboane in forma speciala, drajeuriciocolata cu mesaj din partea brandului tau, fursecurijeleuri sau prajiturele cu cereale, turta dulce glazurata, toate ambalate atat de creativ incat satisfac toate gusturile si nevoile. Termen de productie 2-3 saptamani.

deschide
Dream Pen

DREAM PEN , catalogul tau de pixuri personalizate 100%: imprimare 360º policromie, clips in forma speciala, pixuri antibacteriene, productie 100% EU - livrare aprox 2 saptamani de la comanda. Comanda minima 500 buc.

deschide
Porceline

Este unul dintre cele mai interesante cataloage de ceramica si sticla de pe piata, avand o gama extrem de variata de produse de top si cu design modern, plusul fiind adus de metodele inovative de imprimare. Asa se poate descrie, cat mai simplu, catalogul Porcelaine! Termen de livrare: apx 2 saptamani.

deschide
Stamina 2024

Stamina 2024

deschide
MAXEMA PENS 2021

MAXEMA inseamna proiectare de precizie, inginerie minutioasa, cercetare si testare constanta, selectarea celor mai bune materiale. Pe scurt: dragoste pentru obiecte frumoase si grija pentru mediu. Asta inseamna produsele MAXEMA fabricate in Italia. 300.000 de pixuri pe zi reprezinta potentialul de productie al liniilor de asamblare automate atunci cand sunt la capacitate maxima. Pentru ca, in afara de calitate, viteza poate face si ea diferenta. Infinite posibilitati de combinatii intre elemente. Cantitate minima: 500 buc cu livrare in apx 1-2 saptamani.

deschide