Despre noi

În 2005, am înfiinţat Crispy Ideas din dorinţa de a aduce un nou concept în industria publicitară româneasca, de a oferi, pe lângă o gama completă de materiale promoţionale, ceva cu totul nou: materiale promoţionale personalizate 100%.

Acum va puteţi promova afacerea oferind clienţilor dumneavoastră mai mult decât un obiect oarecare pe care a fost adaugată o sigla, acum le puteţi oferi un obiect nou, gândit special pentru afacerea dumneavoastră, pentru a vă reprezenta cu adevărat. Indiferent ce idee aveţi, indiferent de material, dimensiuni, formă sau culoare, Crispy Ideas proiectează, comandă partenerilor săi şi livrează la timp si în cele mai bune condiţii, orice tip de material promoţional.

Crispy Ideas colaborează cu cei mai importanţi furnizori şi producători din Europa şi Asia, avem de asemenea agenţi in China pentru a superviza comenzile şi a controla calitatea execuţiei proiectelor speciale, produse în fabricile din China, Taiwan, Thailanda şi Hong Kong.

Crispy Ideas este o prezenţă constantă la cele mai importante târguri de profil din Europa şi Asia, suntem mereu informaţi. Mereu la curent cu ultimele tendinţe din piaţă, introducem permanent idei noi pe piaţă, pentru a vă oferi un avantaj competitiv, pentru a fi mereu cu un pas inainte.

Crispy Ideas este membru al: PSI (Promotional Product Service Institute-Germany) &  European Sourcing (Franta)

Partenerii Crispy Ideas in lume: